Wat doet garage Reinbergen voor u?

Garage Reinbergen werkplaatsApk

Al dertig jaar zijn wij hét automobielbedrijf voor de Apk. Mocht er tijdens de apk een kapot lampje of een slecht ruitenwisserblad worden gevonden dan repareren wij dit direct.

Groot en klein onderhoud

U bent bij ons ook welkom voor het onderhoud van de auto. Regelmatig een servicebeurt voorkomt mankementen aan uw bolide.
Mocht u auto nu toch onverhoopt een keer niet starten, dan komen we bij u aan huis om hier hulp bij te bieden. Hier worden geen voorrijdkosten voor in rekening gebracht.

Schadeherstel

Verder zijn we ook gespecialiseerd in schadeherstel. We halen dan, ook weer zonder voorrijkosten uw auto op voor reparatie. En ook de afsleepkosten worden niet berekend wanneer uw automobiel nog te repareren is en u besluit deze reparatie door ons te laten uitvoeren.

Scholing

Om al deze werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren worden onze medewerkers met regelmaat bijgeschoold, zodat zij alle keuringen, reparaties, en herstelwerkzaamheden naar tevredenheid van de klant kunnen uitvoeren.

Ook vinden wij het ook van groot belang dat leerling-monteurs goed worden opgeleid en begeleid. Daarom zijn wij een leerwerkbedrijf, dit betekent dat er met grote regelmaat leerling-monteurs onder begeleiding bij ons aan het werk zijn.

Snel contact

Openingstijden:
Ma - Vrij, 08.30 - 17.00 uur.
Telefoon: 053 - 432 12 42

MS Enschede
Universeel autobedrijf