Over garage Reinbergen

Jongensdroom

Op mijn zestiende ben ik begonnen als monteur bij de Volvo. Een jonge jongen, met een grote liefde voor auto’s en de daarbij behorende techniek. Een eigen garage was de droom, dat was dan ook de reden dat er op jonge leeftijd voor werd gezorgd dat alle benodigde papieren in mijn bezit kwamen.

Hoe het begon

Toen ik 21 jaar was begonnen Arend Redeker en ik samen het automobielbedrijf Redeker en Reinbergen. Tien jaar later werd dat automobielbedrijf Reinbergen en ging ik hier alleen mee verder.

Wie zijn we nu

Er werken vier medewerkers binnen ons bedrijf. En nog niet al te lange tijd geleden zijn wij verhuisd van de Industriestraat 40 naar de Gasfabriekstraat 27.
Jaren later is die passie voor auto’s nog steeds de belangrijkste inspiratie binnen ons bedrijf. Wij vinden het van groot belangrijk dat uw auto, na reparatie, weer rijdt zoals het hoort.

Andere tijden

De tijden zijn veranderd en die veranderingen zijn ook bij ons doorgedrongen. Zo moeten bijna alle auto’s tegenwoordig eerst uitgelezen worden, de storing wordt op die manier makkelijk gevonden en daar kunnen de monteurs dan mee aan de slag.

We merken ook dat er steeds grotere bedrijven komen die banden, schokbrekers e.d. voor zeer scherpe prijzen aanbieden. Ook in deze verandering proberen we mee te doen.

Meer informatie hierover kunt u lezen op de pagina Wat doen we.

Snel contact

Openingstijden:
Ma - Vrij, 08.30 - 17.00 uur.
Telefoon: 053 - 432 12 42

MS Enschede
Universeel autobedrijf