De moderne werkplaats van garage Reinbergen

werkplaats garage reinbergenDe werkplaats, is compleet uitgerust met alle benodigde gereedschappen en uitleesapparatuur, waardoor storingen, ongeacht het merk auto, snel kunnen worden verholpen.

Auto Reinbergen is officieel WoW servicepunt. WoW, van het gerenommeerde bedrijf Würth, staat voor revolutionaire vernieuwing in de autodiagnose. Daardoor beschikt Reinbergen altijd over de meest actuele informatie, waardoor problemen met de steeds omvangrijker en complexer wordende auto-elektronica snel en doeltreffend worden opgelost.

Würth WoW diagnose- en informatiesysteem

wuerth-wow-reinbergenHet WoW diagnose- en informatiesysteem kan niet alleen de storingen uitlezen, maar controleert tevens alle onderdelen die met het motorstuurapparaat in verbinding staan em geeft binnen enkele minuten de oorzaak aan van de storing.

Bij  Auto Reinbergen kunt u aan de Gasfabriekstraat 27 in Enschede terecht voor alle reparaties, onderhoud en uw APK-keuring. Reinbergen koppelt de uitstekende kwaliteit aan een redelijke prijs. Bovendien wordt bij dit bedrijf nog alle tijd genomen voor de klant, die altijd kan rekenen op snelle service.

Ook sterk in schadeherstel

Klanten kunnen dus altijd tussendoor terecht als ze een probleem hebben met hun auto.  Auto Reinbergen is ook sterk in schadeherstel. Niet alleen wordt de schade vakkundig hersteld, maar ook wordt de afwikkeling van de schade met de verzekering voor de klant geregeld. Desgewenst is er voor de klant een leenauto beschikbaar.

Snel contact

Openingstijden:
Ma - Vrij, 08.30 - 17.00 uur.
Telefoon: 053 - 432 12 42

MS Enschede
Universeel autobedrijf